home repair

Как да опаковаме дома преди ремонт

Подготовката на помещението е от голямо значение за успешно и добре свършена работа. Започва се с опаковането на мебелите и подовите настилки с покривен найлон. Тънък за мебелите и задължително дебел за пода. Найлонът се захваща посредством хартиена лента за плочките, паркета, ламината на помещението. Забравих да спомена, че е хубаво ако можете да демонтирате первазите на пода. Добре поставеният покривен найлон гарантира запазването на подовата настилка чиста и предотвратява нейното нараняване.
Когато вече сте опаковали всичко добре е ред да започнете да премахвате осветителните тела и декоративните капаци на електрическите ключове и контакти. Като за ваше удобство винтчетата е хубаво да ги съхраните в пликче или вземете капачката на някой дезодорант. Това ще ви е от полза когато трябва да върнете всичко на мястото си. Задължително използвайте фазомер !!! Ако не се чувствате сигурни и токът не Ви е пръв приятел, просто се постарайте добре да ги облепите с хартиена лента.
Често при освежаване се налага да попълните дупчица от пирони, повърхностни пукнатини на стената. При съвременните строителни материали има решения за всичко. С готовите финни шпакловъчни смеси се работи лесно, съхнат бързо и лесно се оформят. Спазвайте инструкциите за употреба които ще намерите на опаковката на всяка. За нанасянето им се използват шпакли тип “Японки”, меки шпакли, продават се в комплект по 4 бр. които позволяват прецизно нанасяне на шпакловъчните смеси.

Facial skin care
How to pack a home before repair
Категории
Моята кошница
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Категории
Тирбушона