Кутия за инструменти

Избор на органайзер за инструменти

Решението за закупуване на специална кутия органайзер за инструменти обикновено възниква след оценка на времето и усилията изразходвани за следващото търсене на правилния ключ или отвертка.

Евтин, модерен органайзер за съхранение на инструменти ще ви помогне да осигурите:  компактен стил, сигурно съхранение, удобен транспорт.

Разновидности на кутиите за инструменти

Ако инструментите трябва да се транспортират често до работната площадка, по-подходящ е преносим контейнер или кутия на количка. Ако трябва да подредите нещата на стационарно работно място в работилница или гараж, тогава е за предпочитане да изберете стенен комплект с държачи и чекмеджета или подов органайзер.

Преносими органайзери

Преносимите органайзери и кутиите за инструменти са изработени от здрава пластмаса или метал, оборудвани с ключалки за лесно, но сигурно заключване и дръжки или ремъци за носене. По дизайн пластмасовият органайзер е обемен контейнер с едно голямо отделение за големи инструменти, тава за вложки за приставки и малки инструменти и чекмеджета за консумативи, малки крепежни елементи и части.

Метална кутия за инструменти е серия от отделни кутии с различни размери, свързани помежду си с водачи. При този дизайн едно голямо чекмедже е покрито с една или две двойки по-малки чекмеджета, които се плъзгат и се заключват отстрани.

Кутията за инструменти.

Тя може да бъде пластмасова, метална или комбинирана. Това е куфар, където големи инструменти се съхраняват в голямо централно отделение, консумативи и дребни предмети са затворени в страничните отделения, а малките инструменти са опаковани в техните процепи под капака.

Стационарни органайзери

Стационарните органайзери за съхранение осигуряват удобно съхранение на инструменти и аксесоари във възможно най-малко пространство. В такива органайзери за всеки инструмент и аксесоари се опитват да осигурят специален контакт или място точно по размер. Липсата на някакъв елемент на негово място е поразителна и подтиква да се намери и инсталира подходящия инструмент на негово място, запълвайки празнотата.

Монтираното на стена съхранение на инструменти е най-удобният начин за организиране на вашето пространство. За да направите това, използвайте различни системи за съхранение с държачи за инструменти и чекмеджета за свързани дреболии. Инструментите и дребните аксесоари могат да бъдат разпределени и между чекмеджетата на подовия органайзер. Поради своите размери, такава кутия ще се побере добре под същата работна маса или върху кутия с големи резервни части.

Органайзер поръчка и покупка

След като влезете в нашия уебсайт, вие вече сте направили първата стъпка, за да изберете и закупите кутия с инструменти в България. Нашият онлайн магазин tirbushona.bg  предлага най-широката гама от кутии за инструменти, както преносими, така и стационарни модели. Достатъчно е да се запознаете с каталога и да вземете решение за най-подходящия вариант. За удобство и оптимизиране на избора, каталогът съдържа подробно описание за всеки модел. 

Вашето решение за инструменти: Авто, ръчни и много други

Вашият коментар

Категории
Моята кошница
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Категории
Тирбушона