Кухненски прибори

10 готини кухненски артикула, с които ще обичате да готвите

Съвременните кухненски уреди не само улесняват готвенето и спестяват време, но и озаряват ежедневието. Ще ви кажем защо са толкова добри. Комплект дъски за рязане. Един такъв комплект съдържа четири дъски за различни продукти: риба, месо, хляб, плодове и зеленчуци. И всеки от тях има свои собствени характеристики. Например, макет има канали за трохи, а повдигнатите неравности в средата на дъската ще помогнат да се запази рибата по време на рязане. Всички дъски се съхраняват удобно в специална стилна стойка. За да не се объркате по предназначението си, разгледайте цветните етикети със съвети.

Резачка за зеленчуци. Устройство, което отговаря за гладки лукови кръгчета и кръгчета краставици, красиви резени моркови и перфектни картофени сламки, но най-важното – за бързото приготвяне на разнообразни салати. Комплектът може да включва приставки-остриета: за филийки, груби и малки сламки. Резачката за зеленчуци, също има удобен и ергономичен държач за фиксиране на продукта и защита на ръцете ви при рязане.

Кухненски щипки. Това устройство значително ще опрости процеса на готвене. С негова помощ е удобно да поставяте гореща храна на плато и да обръщате големи парчета месо или цели риби по време на пържене.

Грил тиган. Толкова удоволствие е да пържите пържоли и зеленчуци – ястията се получават с апетитна коричка и сочни вътре. И не е нужно да се притеснявате, че ще изгорят – тиганът може да е изработен от отливен алуминий с двуслойно незалепващо покритие. Такъв тиганът е подходящ за всички видове печки, включително индукционни.

Комплект измервателни контейнери. Един комплект измервателни контейнера, с вместимост от четвърт чаена лъжичка до половин чаша и нула проблеми с приготвянето на храна по рецепта.

Подложка за тесто. Неудобно е тестото да се разточва на масата – залепва за плота на масата, което е много трудно да се измие по-късно. Силиконовата подложка ще реши проблема: повърхността и е супер гладка и тестото няма да полепне по нея. И с помощта на специални маркировки върху килима е лесно да се разточат кръгли или правоъгълни торти с желания размер.

Изкормвач на месо. Това устройство е много по-удобно от обичайния чук за месо. Риперът е лек с широки игли от неръждаема стомана, така че ще отделите минимум време и усилия за омекотяване дори на жилаво парче. Освен това при този метод на приготвяне месото не губи влага и се оказва по-сочно.

Резачка за сирене. Нарязването на сирене на красиви тънки филийки е малко вероятно да успее, освен ако нямате под ръка резачка за сирене. Низът му за ножове е много остър, изработен от трайна сплав от неръждаема стомана и може лесно да се справи дори с меки видове сирена.

Регулируема точилка. Надеждна дървена точилка с удобна форма с допълнителни бонуси. Първо, това е набор от подвижни дискове, поради което можете лесно да разточите тестото с желаната дебелина – 2 мм, 4 мм или 6 мм. И второ, върху повърхността на точилката се нанася измервателна скала – лесно е да се изчисли ширината на валцуваното острие като крушите за черупки.

Скреперно острие. Друго перфектно устройство за пържене. С помощта на толкова дълга гребло е много по-удобно да вземете палачинка или палачинка около целия диаметър и да я обърнете.

Шпатулата е полезна и за нанасяне на крем върху тортата – гумираната вложка на стоманената дръжка няма да позволи на пръстите ви да се плъзгат.

Прибори за хранене е най-доброто решение за сватбен подарък
Как да работите правилно с тигана

Вашият коментар

Close
Категории
Close Моята кошница
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Категории
Тирбушона