Подарък за офиса от tirbushona.bg

Подарък за офиса – Коледни празници

С наближаването на Коледните и новогодишни празници все повече се изостря въпросът какво да подарите на партньори, колеги, клиенти като офис подаръци. Рядко се случва някой да се погрижи предварително за презентациите (ако вие сте един от тези хора, тогава ви изказваме нашето искрено уважение!).

Подготвихме този материал, за да ви улесним при избора на корпоративни подаръци за Нова година-2023.

Как да измислим идея за подарък?

Вземете пример от най-добрите. Не всеки е надарен с творческо мислене, способно да измисли най-невероятните идеи в движение. Но никой не забранява шпионирането на идеи! И не си мислете, че ще е плагиатство! Както сега е модерно да се казва: „Не плагиатство, а препратка!“ Потърсете информация какви подаръци правят големи марки и компании със световна репутация. Със сигурност не заемат място в криейтива! Спомнете си какви подаръци ви изненадаха и зарадваха. Друг вариант за анализ на ниша. Може би сте били изненадани от подаръците, които вашите конкуренти са подготвили или някой от партньорите ви е направил наистина запомнящ се подарък. Направете маркетингов анализ, заимствайте най-добрите идеи, подобрете ги и ще бъдете на прав път!

Пазете кутия с идеи. Запишете всичко, което ви хрумне, уловете всички идеи. Можете да организирате гласуване и накрая да изберете опцията, която изглежда най-удачна за всички!

И така, какво да подарите за 2023 г.?

А сега всъщност за самите идеи за подаръци. Най-лесно е да ги разделим на 3 големи групи:

Полезни подаръци. Това може да са доста прозаични неща, но могат да донесат осезаеми ползи. Например пазарски чанти, чадъри, бутилки за водаи т.н.

Подаръци за дома. Нова година е топъл семеен празник, който повечето хора предпочитат да прекарат у дома. Ето защо е съвсем логично да подготвите подаръци, които ще поддържат домашния комфорт. Например, това могат да бъдат съдове, одеяла, кърпи и др.

Подаръци за атмосферата. Празничните подаръци, които създават новогодишна атмосфера, винаги са подходящи: коледна украса и декор, празнични комплекти (чаши, комплекти за вино и др.) А за да бъде подаръкът свързан с новата 2023 година, можете да го свържете със символа на годината – Черния воден заек (Котка). Със сигурност ще донесе късмет на собственика си!

Подарък за Новата 2023 година

Вашият коментар

Категории
Моята кошница
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Категории
Тирбушона