stoki za doma onajn | tirbushona.bg

Прибори за хранене от неръждаема стомана

При покупкана прибори за хранене, сте забелязали гравюри на приборите, както тяхната марка, така и цифри, използвани за описанието на качеството на неръждаемата стомана, използвана за производството на приборите за хранене. Когато откриете тези цифри на прибора възниква въпроса, каква е разликата межди 18/10, 18/8 и 18/0 неръждаема стомана и защо има значителни разлики в цените между различните прибори. Тези цифри действителност имат значение, когато пазарувате прибори за хранене и е важно да знаете какво означават те.

Какво означават цифрите?

Цифрите, използвани за етикетиране на неръждаема стомана, са доста лесни за тълкуване. Двете основни съставки на стоманата, използвани за производството на прибори за хранене, са хром и никел. Цифрите, гравирани на прибора просто илюстрират процента на съдържанието на хром и никел в самата неръждаема стомана. Например, 18/10 неръждаема стомана означава, че има 18 % хром и 10 % никел, докато 18/8 означава 18 % хром и 8 % никел.

Защо номерата имат значение?

Да знаеш колко хром и никел присъства в неръждаемата стомана, не значи нищо когато не знаеш каква е целта на всеки метал. Хромът е химичен елемент, който предава на продукта твърдост и свойства на устойчивост на ръжда, а никелът повишава устойчивостта на корозия, както и осигурява сребрист блясък. Затова при по-високо съдържание на никел неръждаемата стомана е по-устойчива на ръжда и има по-блестяща повърхност.47 2

Как да изберем подходящ прибор за дома или ресторанта?

Изборът на подходящ прибор за хранене не е маловажен, напротив това трябва да се приеме за важна цел и да се подходи много внимателно. Някой производители произвеждат прибори за хранене от неръждаема стомана с по-малко от 8% съдържание на никел. Това прави приборът за хранене много по-евтин. Особено прибори с произход Китай, имат изключително ниско качество и се продават за много ниски суми. Ние от домашни потреби tirbushona.bg гарантираме, че приборите предлагани в нашият каталог са произведени по-най високи стандарти и колекциите и сериите предлагани от нас прибори за хранене са произведени с 18 % хром и не по-малко от 8 % никел, като по скъпите прибори са със стомана 18/10 и това е описано в описанието. Всички прибори са произведени на базата на насоките на всички директиви за производство и продажба на индустрията за стоманени изделия от неръждаема стомана за домакинството и професионалното ресторантьорство. Висококачествените прибори за хранене трябва да имат добро усещане за тегло, добър баланс, когато се държат в ръка. Приборът трябва да има блестяща огледална повърхност. Приборите с ниско качество обикновено се чувстват леки и блясъкът на повърхността им е незадоволителен. Ако се чудите по някога защо някой прибори са толкова скъпи спрямо други, се надяваме предоставената Ви информация да отговаря на този въпрос. Много е важно да помислите за нуждите си, Вашето здраве, когато пазарувате нов комплект от прибори за дома или Вашият ресторант. Качествените прибори за хранене са като добър приятел – той ще запази блясъка си, ще ви бъде верен и ще ви помага до живот.

Грижа за Вашите прибори за хранене.

Важно е да се грижите за приборите си за хранене независимо че са с високо качество неръждаема стомана. Тази грижа ще Ви се отплати и инвестицията за тях ще Ви се възвърне многократно.

Винаги, когато закупувате прибори за хранене се уверете, че те са с добро качество и няма да са вредни за вашето здраве и здравето на Вашите близки, независимо от кой търговец правите това.

Съдовете за готвене с незалепващо покритие?
Почистване на дома

Вашият коментар

Категории
Моята кошница
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Категории
Тирбушона