Тоалетни млека и тоници

Тоалетните млека и тониците са едни от най-пренебрегваните продукти когато става дума за грижата за кожата, които много хора пренебрегват.
И макар че не е абсолютно необходимо в рутинната Ви грижа за кожата, те имат много предимства. Премахване на мръсотията, възстановяване на pH баланса на кожата и я подхранване. Тоалетните млека и тониците могат също да помогнат на кожата ви да абсорбира всички продукти които ще нанесете след това. Най-често ще ги намерите в течна форма. Лесни са за нанасяне посредством памучен тампон, а и не е необходимо да го отстранявате, просто ги оставете да попият в нея.
При суха кожа използвахте хидратиращи тоалетни млека или тоници. Съдържащи витамин Е или алое вера.
Ако търсите тоалетни млека против стареене използвайте млека съдържащи антиоксиданти за възстановяване на кожата и ретинол против бръчки.
Ако имате чувствителна кожа избягвайте използването на тоалетни млека и тоници съдържащи алкохол. Понеже са прекалено агресивни и кожата Ви няма да се почувства добре.
Тоалетните млека и тониците не се препоръчват за малки деца и тинейджъри.

How to pack a home before repair
Toilet milk and tonics
Меню
Close

Моята кошница

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политика на поверителност."

Имаш вече профил ?

Close

Категории