смесители за баня

Създайте мечтаното душ пространство в банята

Дойде време да затвориш очи, да помислиш какво искаш да промениш и да направиш още една крачка напред в избора на детайли за душ пространството на Вашата баня. Възползвайте се от разнообразието от цветни изделия за баня, които ще ви позволят да отразите своята чувствителност. Позволете на творчеството да ви завладее и използвайте цветовата си палитра.

За пространството под душа може да изберете между надеждните и практични душ системи за външен монтаж или да се спрете на по безопасните термостатни душ системи. Но за да постигнете по голяма чистота и изчистен вид под душа може да се спрете на смесители за вграждане за душ, както едноръкохваткови, така и термостатни. При всички видове смесители за душ може лично да подберете големината на душ питата, както и размера на ръчния душ и неговите функции, за постигане на максимален комфорт и удоволствие от душа.

При вграденият монтаж имате възможност на повече свобода на действие! Сами избирате къде да монтирате смесителя и не е задължително душ питата да е около него, както и това дали да се монтира от стената или тавана. С други думи имаш пълната свобода да създадеш банята на своите мечки.

При нас ще намерите голяма разнообразие от смесители за душ пространството, а ние ще Ви посъветваме кое е най-доброто решение за Вас спрямо Вашите изисквания!

Кой капак пасва на Дълбок тиган
Close
Категории
Close Моята кошница
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Меню
Категории
Тирбушона