хигрометър със сензор | shop.microsyst.net

Избор на най-добрия хигрометър за дома

Ниската влажност може да раздразни гърлото и носа, да причини суха кожа и напукани устни и да предизвика статично залепване. Високата влажност причинява миризми, алергични реакции, кихане, хронична кашлица и лепкавост. Във вашия дом ниската влажност причинява разхлабени фуги на мебелите, скърцащи подове и натрупвания на прах, докато високата влажност причинява кондензация по прозорците и огледалата, нашествия от насекоми, структурно гниене и мухъл.

Можете да използвате обикновен хигрометър, за да тествате различни зони в дома си и да намалите консумацията на енергия чрез регулиране на влажността, като същевременно увеличавате комфорта през цялата година. Когато избирате влагомер, проверете скалата на термометрите, за да разберете дали отчитат във Фаренхайт или Целзий.

Няколко типа цифрови влагомери осигуряват възможност за многозадачност. Определете къде трябва да измервате влажността, колко точни трябва да бъдат вашите показания и какви функции са ви необходими.

Границите на грешка варират от 1 до 10 процента. Ако имате нужда от чувствителни и точни измервания, изберете влагомер с по-голяма точност. Може да искате да си купите психрометър, за да калибрирате хигрометрите си. Ако имате нужда от запис на промените във влажността, купете хигрометър, който записва данни на зададени от потребителя интервали. Определете дали имате нужда от постоянно наблюдение или само от проверка на място. Ако точността не е критична, изберете евтин модел с 5-процентна граница на грешка. Изберете хигрометър със сензорна сонда, ако показанията ще се вземат в отделни пространства от мястото, където се наблюдават резултатите. Преносимите влагомери са чудесни за мобилност и бързи отчитания. Външните влагомери са здрави и издържат добре на вода и екстремни промени във влажността. Може да искате да закупите хигрометър със сензор на конзолата и допълнителни сензори, които да използвате в множество пространства.

Защо да изберем алуминиев тигани
Счетоводство в електронната търговия на домашни потреби

Вашият коментар

Категории
Моята кошница
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Категории
Тирбушона