осветление на трапезария

Осветление на трапезарията.

Какво е важно? Комфортът на човек по време на хранене ще го развесели и ще го накара да се чувства комфортно. Нормативните изисквания за осветяване на места за хранене са определени в Санитарните правила и норми, според които минималното ниво на осветеност в трапезариите, дозаторите и магазините за приготвяне на храна е 200 лукса.

Изборът на лампи за трапезарии. При избора на осветителни тела трябва да се вземат предвид няколко основни фактора, които влияят върху качеството на осветлението на трапезарията и комфорта на хората, които го посещават. Нормативните изисквания, в допълнение към общата осветеност на трапезарията, определят изискванията за коефициента на пулсация на лампите и индикатора за дискомфорт. С тези показатели е свързано предпочитанието при избора на източници на светлина с матови или призматични дифузори. В същото време се допуска по-ярка светлина, отколкото в трапезарията.

Дизайнерско решение за осветление на трапезарията. Ако масите в трапезарията сменят позицията си по време на някакви събития, тогава добър метод за осветяване на такива стаи ще бъде използването на коловозни системи с възможност за незабавно преконфигуриране на осветлението на определени места.

Предимства на LED източниците на светлина. LED лампите имат редица отличителни характеристики и предимства, които определят приоритетното им използване при осветление на трапезарии: високият индекс на цветопредаване не нарушава качеството и свежестта на готвените ястия. Ниският коефициент на пулсации определя пълното съответствие на LED осветителните тела с нормативните изисквания. Универсалният характер на приспособлението ви позволява да вградите осветителните тела в тавана или да ги монтирате на стени и кабели. Инсталирането на осветителни тела с аварийно устройство ще елиминира разходите за създаване на отделна система за аварийно осветление. Можете да закупите LED лампи за трапезарии и заведения за хранене директно на нашия уебсайт –https://tirbushona.bg.

Инструменти за декоративна мазилка
Как да подготвим чугунени съдове за готвене, нюансите на грижите

Вашият коментар

Close
Категории
Close Моята кошница
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Категории
Тирбушона